Programové rozpočtovanie v podmienkach vybraných miest SR - Šagátová, Slavka, 1975-
Podstata programového rozpočtovania uplatňovaného v územnej samospráve. Štruktúra programov rozpočtov obcí a miest navrhnutá Ministerstvom financií SR. Monitorovanie rozpočtového procesu. Porovnanie programových rozpočtov vybraných miest SR. Problémové oblasti aplikácie programových rozpočtov.