Systém rozpočtovej politiky samosprávy - Tóth, Miroslav, 1961-
Charakteristika rozpočtovej politiky. Vzťah verejnej politiky a rozpočtovej politiky. Postavenie územnej samosprávy vo vzťahu k rozpočtu. Rozpočet samosprávy. Príjmy a výdavky rozpočtu obce. Systém rozpočtovej politiky na príklade ročného rozpočtu samosprávy obce Petržalka.