Dynamic database design for security system evaluation - Grondžák, Karol
Aplikácia modelu databáz Entity Attribute Value. Využitie vrstvenej architektúry (minimálne 3 vrstvy - prezentačná, aplikačná a databázová vrstva) a následne polymorfickej paradigmy. Základné komponenety integrovaného bezpečnostného systému. Charakteristika štruktúry dynamickej databázy. Relačné databázy.