Modelling of infrastructure for warehouse simulation - Kocifaj, Michal
Modelovanie skladu s vysokozdvižnými vozíkmi. Dva typy skladu, so štvorcovými a hexagonálnymi bunkami. Skladanie regálov skladu do buniek. Tvorba liniek na "preskočenie" buniek vozíkom. Tvorba algoritmu správnej cesty vozíka. Reálna modelová situácia - experiment.