Spoločenská zodpovednosť podnikov, podniková sociálna politika a sociálne zodpovedné územie - Stanek, Vojtech
Spoločenská zodpovednosť podnikov. Podniková sociálna politika. Sociálne zodpovedné územie ako nový koncept sociálnej zodpovednosti.