Odmeňovanie zamestnancov ako významná funkcia riadenia ľudských zdrojov pri zavádzaní a udržiavaní žiaducej organizačnej kultúry - Kachaňáková, Anna
Odmeňovanie zamestnancov ako podnet k ich žiaducemu správaniu. Charakteristika súčasného stavu zamerania sa organizácií na odmeňovanie a organizačnú kultúru. Možnosti ovplyvňovania organizačnej kultúry odmeňovania zamestnancov.