Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno - Kvasnička, Michal
Nižšia úroveň sprepitného v ČR (6-7%) oproti krajinám USA, Kanada a Izrael (cca 15%). Nerovnosť v správaní pravidelných zákazníkov a pri platbe kartou. Vplyv počasia a pohlavia časníka na výšku sprepitného.