Aktuálne otázky efektívnosti verejnej správy - Škultéty, Peter
Teoretické skúmanie problematiky efektívnosti verejnej správy. Organizácia miestnej štátnej správy. Ľudský činiteľ ako nevyhnutný faktor efektívnosti verejnej správy.