Perspektívy miestneho ekonomického rozvoja v podmienkach Slovenskej republiky - Knežová, Jana
Analýza faktorov, ktoré v špecifických podmienkach Slovenskej republiky pôsobia ako limitujúce, či podporujúce činitele miestneho ekonomického rozvoja.