Skúsenosti s uplatňovaním novej funkčnej rozpočtovej klasifikácie v podmienkach územnej samosprávy - Konečná Veverková, Ingrid
Uplatňovanie novej funkčnej klasifikácie, ktorú musia subjekty územnej samosprávy používať. Najčastejšie používané kódy COFOG, ktoré subjekty územnej samosprávy vo svojej praxi aplikujú.