Špecifiká cenín v účtovníctve ROPO a obcí - Šabíková, Ingrid
Osobitná forma peňažných prostriedkov, a to ceniny. V súčasnosti k bežným ceninám môžeme zaradiť aj lokálnu menu Živec a tzv. farmárske stravné lístky. Ilustračné príklady.