Metódy testovania e-shopov - Hasan, Jamal
Dôležitosť e-commerce a jeho spoľahlivosť. Existujú rôzne metódy zisťovania kvality a spoľahlivosti určitého elektronického obchodu. Medzi najdôležitejšie metódy patria: užívateľské testovanie, analýza použiteľnosti odborníkom (heuristická analýza), AB testovanie, analýza štatistík návštevnosti a dotazníkový prieskum.