Mechanizmy uplatňovania práva na náhradu jadrovej škody z pohľadu pôvodnej a novej slovenskej zodpovednosti jadrovej legislatívy a civilného procesu - Novotná, Marianna
Zodpovedosť za jadrovú škodu ako špecifický inštitút delikátneho práva. Odchylky od všeobecnej právnej úpravy delikátnej zodpovednosti. Mechanizmy uplatňovania subjektívnych práv na náhradu jadrovej škody.