Špecifiká marketingu biopotravín a regionálnych potravín na Slovensku - Hlavatý, Ivan, 1978-
Integrovaná marketingová komunikácia podniku. Komunikačné kanály, prostriedky a médiá. Značka a jej význam. Dobre zvolená marketingová komunikácia pre regionálne potraviny môže zaručiť potrebný úspech. V predajni je zásadný každodenný kontakt so zákazníkmi, načúvanie ich potrebám, názorom a radám. Veľmi vhodným komunikačným nástrojom, stimulujúcim dopyt zákazníkov, je podpora predaja biopotravín.