Vývojové trendy balenia tovaru - Kačeňák, Igor
Aplikované moderné metódy balenia. Inteligentné systémy balenia. Metódy balenia vo vývoji. Rádiofrekvenčná identifikácia – RFID. Nanotechnológie. Obaly pre mikrovlnný ohrev. Bioplasty. Fenomén "uhlíková stopa". Automatizácia baliaceho procesu.