Školská zrelosť ako problém dnešnej doby a predpoklad úspešnosti dieťaťa - Soroková, Tatiana
Dôležitosť správneho vývinu mladej generácie. Súčasné problémy detí prichádzajúcich do škôl. Disharmonická nedostatočná sociálna zrelosť detí a medzery v rovine pozitívnej socializácie. Komunikácia a akceptácia autorít - vplyv médií.