Dopyt a ponuka informácií o potravinách - Košútová, Tatiana, 1962-
Stručná analýza dopytu po informáciách o potravinách z pohľadu spotrebiteľov na jednej strane a ponuky informácií v danej oblasti podľa platnej legislatívy. Výsledky dotazníkového prieskumu