Competition policy and enforcement in China - Dolgošová, Alexandra
Vývoj politiky hospodárskej súťaže v Číne. Analýza kľúčových faktorov tohto procesu na pozadí čínskej voľby pre postupné a pragmatické štrukturálne reformy.