Nové trendy v podnikovej logistike - Patka, Jaroslav
Problémy súčasného riešenia podnikovej logistiky. Rastúce požiadavky zákazníkov a dnešná situácia v podnikovej logistike. Význam nových adaptívnych logistických systémov. Inovácia logistických reťazcov a možnosti ďalšieho vývoja v tejto oblasti.