Ergonómia v administratívnych priestoroch - Beťková, Lucia
Prispôsobenie pracoviska a pracovných pomôcok človeku pracujúceho v administratíve. Moderné smerovanie a ochrana zdravia pri práci za počítačom a pracovným stolom. Prínosy pre zamestnávateľa, ktorý dodržiava a zabezpečuje ergonomické podmienky pre svojich pracovníkov.