Kľúčové kroky k úspešnej logistickej stratégii - Frlička, Michal
Stratégia logistiky, ktorá môže napomôcť k udržaniu služieb v podniku, bez ohľadu na to, aké zmeny sa v podniku dejú. Tri kroky, zaoberajúce sa jej vytvorením a deväť kľúčových oblastí logistickej stratégie.