Možnosti domáceho "dovolenkového internetu" na Slovensku - Pólya, Attila
Požiadavka - mať k dispozícii internetové pripojenie mimo Bratislavy v letnom období v objekte bez trvalého internetového pripojenia s možnosťou používať aj notebook. Prehľad o službách mobilných operátorov na Slovensku, ktoré spĺňajú tieto očakávania a ich vzájomné porovnanie tak z hľadiska ceny, ako aj kvality poskytovanej služby.