Slováci sú ohnivejší ako Česi. Tí chcú mať pohodu - Kačalka, Ľuboslav
Rozhovor s vysokoškolským profesorom Jaroslavom Světlíkom o kultúrnych odlišnostiach. Slováci maskulínnejší ako Česi. Viac individualistický a maskulínny svet. Hofstedeho výskumy na zákazku IBM. Čo môže priniesť migrácia.