Občianskoprávna zodpovednosť pri ochrane spotrebiteľa - Veterníková, Mária, 1964-
Občianskoprávnu zodpovednosť tvoria štyri druhy zodpovednostných vzťahov: zodpovednosť za škodu, zodpovednosť za bezdôvodné obohatenie, zodpovednosť za vady, zodpovednosť za omeškanie. Príspevok približuje zodpovednosť za vady a zodpovednosť za bezdôvodné obohatenie.