Oceňovanie majetku podľa novely zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve od 1.7.2015 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Novela zákona o účtovníctve (zákon č. 130/2015 Z.z.) v oblasti oceňovania. V oblasti oceňovania sa mení predovšetkým oceňovanie v reálnej hodnote, ako aj niektoré definície základných pojmov, zanikla oceňovacia veličina - reprodukčná obstarávacia cena a menia sa spôsoby oceňovania v účtovných prípadoch, kde bola používaná.