<The> Real and Nominal Convergence - Valach, Matej
Kvantitatívna analýza konvergencie krajín EU25. Charakteristika procesov reálnej a nominálnej konvergencie. Konvergencia ukazovateľov HDP p.c. v PKS, priemerné tempo rastu HDP a porovnateľná cenová hladina (comparative price level).