Youth labour flows and unemployment in great recession: comparing Spain and Czech Republic - Flek, Vladislav
Komparatívna analýza pomerov prechodných tokov. Dáta z EU SILC. Pomery strát zamestnaní, novovytvorených zamestnaní, nových nezamestnaných absolventov a odchodov z trhu práce v ČR a Španielsku.