Úspešný e-shop? Vôbec to nie len o cene produktov Marek Čičmanec z Mall. sk - Nemčok, Peter
Rozhovor s Marekom Čičmancom, raditeľom spoločnosti Mall.sk, o aktuálnom trende rozvoja e-schopov na Slovensku.