Výjazdový (zahraničný pasívny) cestovný ruch občanov Slovenskej republiky - Kasagranda, Anton
Charakteristika výjazdového, resp. zahraničného pasívneho cestovného ruchu z pohľadu občanov Slovenskej republiky v roku 2013. Krajiny, ktoré si slovenský návštevník vyberá, jeho motivácia pre uskutočňovanie výjazdov, typ krajiny /resp. miesto pobytu/, ktoré uprednostňuje, ubytovacie zariadenie, ktoré preferuje a spôsob dopravy, akým sa do a z miesta pobytu dopraví.