Parametry insolvenčních řízení ve vyspělých zemích a jejich závislost na výkonnosti ekonomiky - Arltová, Markéta
Okolnosti insolvenčného riadenia a problematika dostupných štatistík. Návratnosť pre investorov z insolvenčného riadenia. Výsledky regresnej analýzy.