Moderní ukazatele finanční výkonnosti obchodní společnosti - Svobodová, Libuše
Sofistikované ukazovatele finančnej výkonnosti obchodných spoločností. Popis diskontovanej cash flow, trhovej pridanej hodnoty a Balanced Scorecard.