Náklady a výnosy repky ozimnej v konkrétnych výrobných oblastiach Slovenska - Serenčéš, Roman
Konfrontácia nákladov a výnosov vybraných odrôd repky ozimnej obchodnej spoločnosti TAPOS s výsledkami nákladov a výnosov repky ozimnej publikovaných VÚEPP Bratislava za roky 2008, 2009, 2010, 2011, 2012. Podľa ekonomických ukazovateľov repky ozimnej bol najefektívnejším rok 2011, najmenej efektívnym rok 2012.