Organizačné modely, účel a ciele štátneho ekonomického poľnohospodárskeho výskumu - Masár, Ivan
Informácie o panelovej diskusii (Rím 2014) o obsahovom zameraní a cieľoch ekonomického výskumu v odvetví poľnohospodárstva, organizačnom členení a formách financovania výskumných inštitúcií. Zástupcovia výskumných ústavov a inštitúcií z Holandska, Írska, Nemecka, Slovenska, Španielska, Rakúska a Talianska diskutovali o postavení štátneho ekonomického poľnohospodárskeho výskumu, o výzvach, ktorým čelí, o spôsoboch šírenia výsledkov výskumu a ich využití pre poľnohospodárov a štátnu správu.