Ako recruitovať odborníkov z IT segmentu - Gerčák, Marek
Na čom záleží IT špecialistom pri výbere zamestnania. Aké hodnoty a podmienky by mali byť nastavené, aby sa IT zamestnanci cítili vo firme dobre. Talent a pracovná motivácia.