Creative impact measure of cros - cultural managerial aspects - Janáková, Hana
Kontrola manažmentu - teórie americkej a európskej školy. Koncept merania dopadov multikultúrnych manažérskych aspektov a ich hodnotenie. Hofstedeho kultúrne dimenzie.