Vybrané výsledky z prieskumu zamestnávateľov - Janková, Mária
Požiadavky a predstavy zamestnávateľskej sféry o potrebách a podmienkach zamestnávania vysokoškolsky vzdelanej pracovnej sily. Spolupráca s vysokými školami. Prieskum a výsledky zistení z roku 2008.