Perception of creativity in international franchising business concepts - comparison analysis between franchisees and franchisors - Machackova, Vendula
Význam kultúry v medzinárodnom rozvoji podnikovej kreativity. Kreatívny priemysel a franšízing. Marketing, riadenie ľudských zdrojov, financovanie, účtovníctvo organizačná štruktúra v medzinárodnom franšízingu.