Vývoj a prognózy nezamestnanosti v SR a ich komparácia podľa krajov - Šimo, Dušan
Identifikácia vývoja nezamestnanosti v SR a v jednotlivých krajoch a následne vypočítanie prognózy nezamestnanosti v SR a sledovaných územných celkoch.