Migration und ihre Gesellschaftlichen folgen im multikulturalellen umfled - Hrnčiarová, Veronika
Analýza vývojových tendencií fenoménu migrácie, predovšetkým v kontexte s jeho spoločnými aspektami na pozadí Nemecka.