Foro miradas dela Espaňa actual III - Sánchez Presa, Mónica
Informácia o fóre Pohľady na súčasné Španielsko III, ktoré zorganizovala Katedra romanistiky Filozofickej fakulty UK v Bratislave v spolupráci s Katedrou románskych a slovanských jazykov Fakulty aplikovaných jazykov EU v Bratislave. V poradí už tretie fórum, ktoré sa konalo 13. apríla 2015 v Bratislave, bolo venované španielskemu spisovateľovi Miguel de Cervanes Saavedrovi a jeho vrcholnému dielu Don Quijote de la Mancha.