Dialóg kultúr: tvorivé kontakty študentov na EUBA a Sankt-Peterburgskej štátnej obchodno-ekonomickej univerzity - Strelková, Katarína
Informácia o uskutoční medzinárodného okrúhleho stola , ktorý sa konal v dňoch 18. a 19. marca na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave a bol venovaný problémom ekonomiky pod názvom Trh práce mladých v podmienkach nestabilnej ekonomiky.