Čo sa skrýva za pokrokom v rokovaniach s Iránom? - Škvrnda, František
Situácia okolo Iránu už desaťročia predstavuje jeden z vážnych zdrojov napätia na Blízkom východe a zároveň aj zdrojom rozličných sporov a destabilizácie svetovej politiky. Problém má dlhšie časové súvislosti a dotýka sa aj širšieho priestoru.