Zmeny v podnikateľskej štruktúre vo vybraných okresoch Slovenska v rokoch 2007 aţ 2013 - Buday, Štefan
Vývoj počtu poľnohospodárskych podnikov a obhospodarovanej výmery v 12 okresoch Slovenska v rokoch 2007-2013. Zmeny v podnikateľskej štruktúre vo vybraných okresoch Slovenska v rokoch 2007 až 2013. Najvýraznejší nárast počtu obchodných spoločností. Počet samostatne hospodáriacich roľníkov mal všeobecne klesajúci trend, okrem okresov Nitra a Topoľčany, kde ich počet zostal na rovnakej úrovni a okresu Banská Bystrica, kde ich počet stúpol viac ako trojnásobne.