Masifikácia vysokoškolského vzdelávania a vznik fenoménov "Mickey Mouse degree" a "Mcjobs" - Kováč, Filip
Zväčšovanie dostupnosti vysokoškolského vzdelania. Masifikácia vysokoškolského vzdelávania. Znehodnocovanie vysokoškolského titulu a úbytok kvality vysokých škôl. Vznik fenoménov "Mickey Mouse degree" a "Mcjobs".