Týka sa to aj Slovenska - Devera, Zuzana
Tlak Európskej únie na spravodlivejšie delenie dôsledkov imigračnej vlny medzi členské štáty. Protesty proti povinným kvótam. Poskytnutie ubytovania 500 migrantom, žiadateľom o azyl z Rakúska v Gabčíkove. Dodávky plné migrantov. Slovensko ako tranzitná krajina.