Effects of Externalities on the Hotel Business - Novacká, Ľudmila, 1953-
Dopady externalít v rámci udržateľného prístupu v hoteloch a reštauračných jednotkách. Riešenie negatívnych ekonomických vplyvov analyzovaných externalít. Prípadové štúdie.