Technológie menia maloobchod - Minárik, Daniel
Článok predstavuje technológie, ktoré maloobchodníkom umožňujú sledovať zákazníka, vyhodnocovať nákupné správanie, dať mu cielené personalizované ponuky a lepšie plánovať marketingové aktivity. 3D tlač, Business intelligence, integrácia systémov a dátových zdrojov, augmented reality ...