Komparácia pracovného prostredia v Európskej únii - Brezina, Ivan, ml
Porovnávanie krajín Európskej únie po kríze v jednotlivých národných ekonomikách. Makroekonomické ukazovatele, a to rast HDP, miera nezamestnanosti, inflácia, priemerné ročné zárobky a výdavky na výskum.