Cesta cereálneho chleba sa začína v laboratóriu - Vašková, Eva
Funkčné potraviny si získavajú u spotrebiteľov čoraz väčšiu popularitu. Za posledný rok si kúpilo špeciálne pečivo 9 z 10 kupujúcich. Výskum je len prvým krokom, na ťahu je výroba.