Ekonomické výhody packingových služieb - Pavlík, Emil
V rámci rozvoja logistických aktivít majú prioritu služby co-manufacturingu a co-packingu. Tieto služby prinášajú klientom logistických spoločností flexibilné prepojenie marketingových a výrobných aktivít.